Burgwal 78I, Kampen

Kenmerken

Prijs:
€ 235.000,- k.k.
Postcode:
8261ES
Ligging:
in centrum
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
52m²
Perceeloppervlakte:
166m²
Inhoud:
173m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Karakteristiek en instapklaar appartement aan de Burgwal!

    Starters opgelet! In het hartje van de historische binnenstad ligt dit prachtige appartement, aangemerkt als Rijksmonument. Op de eerste verdieping met vrij uitzicht over de Burgwal. Tot in de puntjes afgewerkt en zo te betrekken, een unieke kans! Het gebouw is in 2012 gesplitst in appartementsrechten. Het appartement is in 2024 volledig gerenoveerd en daardoor in uitstekende staat en beschikt ook nog eens over een energielabel C.

    Via de hal bereik je het appartement op de eerste verdieping. Het toilet bevindt zich in het voorportaal van het appartement. Via de entree bereik je de open keuken en woonkamer. De keuken is ingericht met een gasfornuis, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser. In de strak afgewerkte woonruimte is het comfortabel wonen. Met het uitzicht op de Burgwal door de grote raampartijen is dit een heerlijke plek!

    Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een ruime slaapkamer met ensuite badkamer. De badkamer is gerenoveerd in 2024 en voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafel. In de slaapkamer is ook de cv-ruimte netjes weggewerkt.

    Gelegen in hartje binnenstad, met diverse voorzieningen in de directe omgeving. De authentieke winkelstraat met haar gezellige restaurants en cafés en het groene Stadspark zijn op loopafstand te bereiken. Station Kampen Centraal is op fietsafstand bereikbaar en brengt je in 10 minuten in Zwolle. Een ideale ligging!

    Er zijn voor dit appartement extra financieringsmogelijkheden bovenop je hypotheek, zoals €5.000,- voor het energielabel C en ook de starterslening van maximaal €30.000,- van de Gemeente Kampen.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met meterkasten en trapopgang.

    Eerste verdieping:
    Entree, toilet, keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, cv-ruimte.

    Interesse in dit prachtige appartement? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.