IJsselkade 24B, Kampen

Kenmerken

Prijs:
€ 515.000,- k.k.
Postcode:
8261AB
Ligging:
aan water
Woningtype:
penthouse
Soort bouw:
nieuw
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
110m²
Inhoud:
285m³
Plaats woning op:  




  • Op 18 september 2024 is de verkoop van de appartementen gestart. Wilt u uniek wonen aan de IJssel? Inschrijven op een appartement kan tot en met vrijdag 27 september 2024 12:00 uur.

    Welkom bij onze nieuwe aanwinst in Kampen: een prachtig nieuwbouwappartement gelegen aan de IJssel. Wonen in een karakteristiek pand met het niveau van een nieuwbouwwoning op een unieke locatie!

    Dit exclusieve penthouse biedt niet alleen luxe en comfort, maar ook een adembenemend uitzicht hoog boven de oevers van de IJssel. Gelegen op de tweede verdieping van IJsselkade 24b, beschikt dit penthouse over een woonoppervlakte van ruim 110 m². Het penthouse is bereikbaar via de lift die direct uitkomt op uw eigen etage. Het penthouse is gelijkvloers en de grote raampartijen, de loggia en de lichtstraten zorgen voor veel natuurlijk licht. Dit zorgt voor een frisse en uitnodigende sfeer.

    Indeling
    Begane grond: gezamenlijke entree, algemene hal, lift en algemene berging.

    Tweede verdieping: algemene overloop, lift, hal, garderobe, toilet, wasruimte, ruime slaapkamer met badkamer en-suite, tweede slaapkamer met badkamer en-suite, loggia, open keuken en woonkamer.

    Het appartement wordt casco opgeleverd, dat is exclusief de betegeling in de badkamer en het sanitair. Uiteraard is het mogelijk om in samenspraak met de bouwer, de afbouw van het appartement te realiseren. Op dit moment zijn de binnenwanden van de appartementen nog niet ingevuld. Daardoor is er nog voldoende vrijheid om aanpassingen te verrichten in de indeling. Maak dit appartement geheel naar wens!

    We zetten voor u de belangrijkste punten op een rij:

         •     unieke locatie met een fantastisch uitzicht;
         •     gelijkvloers;
         •     eigen buitenruimte aan de voor- en achterzijde;
         •     energielabel A +;
         •     toegankelijk via lift;
         •     voorbereiding airconditioning;
         •     oplevering eind 2024.

    Grijp deze zeldzame kans om te wonen op de meest gewilde locatie in Kampen. Met de rustgevende IJssel als uw voortuin en de bruisende stad binnen handbereik, biedt dit appartement het beste van beide werelden.

    Ziet u zichzelf al wonen op deze unieke plek in Kampen? Schrijf u in via ons kantoor of via de projectwebsite.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.