Molenstraat 13, Kampen

Onder bod

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8261JV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, plaats
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
118m²
Perceeloppervlakte:
67m²
Inhoud:
455m³
Bouwperiode:
1890
Plaats woning op:  




  • Riante karakteristieke woning in de prachtige binnenstad!

    Stap binnen in deze sfeervolle hoekwoning, aan de rand van de historische binnenstad van Kampen. Gelegen aan de gezellige Molenstraat en zo te betrekken!
    De woning beschikt over een comfortabele woonruimte met 3 riante slaapkamers met een mogelijkheid voor het realiseren van een 4e slaapkamer.

    Via de entree bereik je de knusse woonkamer. De authentieke details en bio-ethanol haard maken van de woonkamer een heerlijk plekje! De eetkamer en keuken bevinden zich aan de achterzijde van de woning, met uitzicht op de Molenstraat. Door de raampartijen op de hoek van de woning komt er lekker veel licht binnen. De keuken is ingericht met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie en losse vaatwasser. Onder de keuken bevindt zich een ruime kelder, ideaal voor de opslag van spullen.

    Op de eerste verdieping beschikt de woning over 2 ruime slaapkamers, waarvan één nu in gebruik is als werkkamer. De master bedroom (liefst 5 bij 3 meter) beschikt daarnaast over een ruime inbouwkast. De werkkamer biedt een ideale thuiswerkruimte, maar is ook gemakkelijk te gebruiken als slaapkamer.
    De moderne badkamer is ingericht met een inloopdouche, toilet en wastafel en voorzien van vloerverwarming. Op de tweede verdieping beschikt de woning over een riante 3e slaapkamer, met een prachtig uitzicht richting de IJssel. Deze verdieping beschikt daarnaast over een ruime overloop en bergruimte, waarbij door het plaatsen van een dakraam een extra slaapkamer kan worden gerealiseerd. De woning beschikt over een plaats waarbij je buiten kunt vertoeven. Ook hier heb je ruimte voor het stallen van de fietsen.

    Gelegen aan de sfeervolle Molenstraat aan de rand van de prachtige binnenstad met haar gezellige restaurants en cafés. Vanuit de woning loop je zo langs de IJssel de binnenstad in. Ook een wandeling door het groene Stadspark is zo gemaakt!
    Diverse voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving en via het nabijgelegen treinstation Kampen bereik je binnen 10 minuten Zwolle.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met meterkast, garderobe en toilet, woonkamer, eetkamer, keuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 2 slaapkamers, badkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop, slaapkamer en bergruimte.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.