Rolklaver 17, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Postcode:
8265EA
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
123m²
Perceeloppervlakte:
159m²
Inhoud:
436m³
Bouwperiode:
1979
Plaats woning op:  




  • Wauw, wat een plaatje!

    Deze keurig afgewerkte tussenwoning in de wijk 'Cellesbroek' is zo te betrekken!

    Vanuit de hal bereik je eerst de berging, die nu in gebruik is als werkkamer. Deze ruimte is multifunctioneel in te richten. Ook het toilet en meterkast bevinden zich in de hal.

    De woonkamer is tuingericht en wat een heerlijke ruimte is dit! Strak afgewerkt met glad gestucte wanden én plafonds en voorzien van een schuifpui over de hele breedte. Een comfortabele en lichte leefruimte (voorzien van vloerverwarming) met aan de voorzijde een fraaie keuken. Geplaatst in 2018 en ingericht met een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi/oven-magnetron en koelkast.

    Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers te vinden. De fraai afgewerkte badkamer (2018) is voorzien van een dubbele wastafel met wastafelmeubel, designradiator, toilet en inloopdouche. Op de tweede verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer, afgewerkt met een prachtige visgraatvloer. Ook bevindt zich op deze verdieping een handige ruimte met onder andere de wasmachine, droger en cv-ketel.

    De woning beschikt over een zeer diepe tuin (14 meter diep en 5,5 meter breed) gelegen op het noordwesten. Hier geniet je optimaal van de middag/avondzon! Onder de gloednieuwe overkapping is het heerlijk vertoeven!

    De woning ligt in de wijk 'Cellesbroek', met diverse voorzieningen in de directe omgeving. Zo is winkelcentrum Penningkruid met o.a. de Jumbo op loopafstand bereikbaar. Sportverenigingen en basisscholen zijn op loopafstand te vinden, uitvalswegen naar omliggende steden zijn bereikbaar via de nabijgelegen N50. Tot slot is de woning gelegen op een paar minuten afstand van het groene Stadspark en de historische binnenstad van Kampen, met veel gezellige terrassen, restaurants, cafés en winkels.

    Indeling:
    Begane grond:
    Entree, hal met toegang tot de werkkamer, meterkast, toilet, trapopgang, woonkamer, open keuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers, badkamer

    Tweede verdieping:
    Overloop, 4e slaapkamer.

    Interesse in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.