Sint Jacobstraat 9, Kampen

Kenmerken

Prijs:
€ 300.000,- k.k.
Postcode:
8261GX
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
beneden + bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
6
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
99m²
Inhoud:
512m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Royaal appartement met garage op de begane grond!

    Dit authentieke appartement is gelegen aan de Sint Jacobstraat in hartje binnenstad. De woning beschikt over maar liefst 100 m2 woonoppervlakte en een riante garage op de begane grond.

    Via de entree bereik je de hal die toegang geeft tot de garage/schuur op de begane grond. Deze ruimte is multifunctioneel te gebruiken en ook bereikbaar via een dubbele deur vanuit de steeg. Via de trapopgang in de hal bereik je op de eerste verdieping de riante woonkamer. Door de grote raampartijen is deze ruimte heerlijk licht. De authentieke details maken de woonkamer extra sfeervol. Het woon en eetgedeelte zijn tevens te scheiden door prachtige ensuite deuren. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vriezer en vaatwasser.

    Op de tweede verdieping beschikt het appartement over 3 fraaie slaapkamers. De badkamer is ingericht met een ligbad en wastafel. In de master bedroom is een vaste trap naar zolder geplaatst, waardoor deze extra ruimte optimaal wordt benut. Op de zolder is een sfeervolle ruimte gecreëerd, die te gebruiken is als slaapkamer, extra woonruimte of hobbykamer.

    Het appartement is gelegen in de authentieke en historische binnenstad van Kampen, met haar vele gezellige restaurants en cafés. Een wandeling door de winkelstraat, langs de IJssel of door het Stadspark is zo gemaakt! Via het nabijgelegen treinstation Kampen bereik je in 10 minuten Zwolle.

    Het appartement wordt aangeboden inclusief de garage op de begane grond. Optioneel is het mogelijk om alleen het woongedeelte aan te kopen.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met trapopgang naar de 1e verdieping, garage.

    Eerste verdieping:
    Overloop, toilet, keuken, eetkamer, woonkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers, badkamer.

    Zolder:
    Bereikbaar middels vaste trap.

    Interesse in deze leuke woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.