Venestraat 5, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 525.000,- k.k.
Postcode:
8261KE
Ligging:
in centrum
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
161m²
Perceeloppervlakte:
172m²
Inhoud:
550m³
Bouwperiode:
1907
Plaats woning op:  




  • Wat een droomhuis is dit!

    Achter deze toch al zo prachtige gevel schuilt een schitterend thuis! Karakteristiek en tot in de puntjes afgewerkt; deze woning is zo te betrekken! Hoge plafonds, veel licht, strakke afwerking gecombineerd met authentieke details zorgen voor een geweldige sfeer.
    De woning beschikt over liefst 161 m2 woonoppervlakte, 3 slaapkamers en een geweldige tuin! De woning is in 2015 compleet gerenoveerd waardoor de woning zich in zeer goede staat bevindt. Ook aan verduurzaming is gedacht: de woning beschikt over een energielabel C.

    Via de hal bereik je de eetkamer. Deze is gelegen aan de straatkant van de woning en afgewerkt met een warme houten vloer. De houtkachel maakt deze ruimte extra sfeervol. Doordat de woning diep naar achter loopt geniet je van veel privacy. Ondanks dat je je middenin de binnenstad bevindt, geniet je hier van heel veel rust. In het midden van de woning komt door het prachtige atrium veel licht naar binnen! De stijlvolle keuken bevindt zich onder het atrium. De keuken is voorzien van een natuurstenen werkblad, Boretti fornuis met 6 pits kookplaat, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie, en vaatwasser. Aan de tuinzijde vind je een comfortabele zithoek die door middel van openslaande tuindeuren is verbonden aan de tuin. Tot slot bevindt er zich een handige bergruimte in de oorspronkelijke hal van de woning, waar ook het toilet is gesitueerd.

    Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een ruim balkon. De badkamer is ingericht met een ligbad, douchehoek, wastafel en toilet. Naast de badkamer is er een kastruimte met cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine en droger. De zolder (compleet gerenoveerd in 2018) biedt mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.

    Als kers op de taart beschikt de woning over een unieke achtertuin! Liefst 18 meter diep en in 2015 opnieuw aangelegd. Aan de achterzijde staat een stenen berging, in karakteristieke stijl uitgevoerd, die ook volledig is gerenoveerd in 2015. Een groot pluspunt is de achteruitgang.

    Gelegen in de Venestraat in het centrum van Kampen. Vanaf hier loop je zo de historische binnenstad in met veel winkelvoorzieningen en gezellige restaurants en cafés. Een wandeling langs de IJssel of het nabijgelegen Stadspark is zo gemaakt. Parkeren kan door middel van parkeervergunningen en NS-station Kampen Zuid is op enkele minuten fietsen te bereiken.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, meterkast (voorzien van een moderne groepenkast), trapopgang, gang met provisieruimte en toilet, eetkamer, centraal gelegen keuken met aansluitend een grote woonkamer met terrasdeuren naar de tuin en een achterportaal.

    Eerste verdieping
    Overloop, 3 slaapkamers, badkamer, kast met opstelling cv-ketel en aansluiting voor wasmachine en droger.

    Zolderverdieping
    Vaste trap naar de zolder. Deze verdieping wordt nu gebruikt als berging, maar biedt ruimte voor een extra slaapkamer.

    Tuin
    Een unieke tuin met stenen berging en achterom, gelegen op het oosten.

    Interesse in deze karakteristieke woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.