Wadloper 2, Kampen

Kenmerken

Prijs:
€ 475.000,- k.k.
Postcode:
8265TV
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
128m²
Perceeloppervlakte:
172m²
Inhoud:
458m³
Bouwperiode:
2020
Plaats woning op:  




  • Perfect onderhouden en uitgebouwde hoekwoning in het Stationskwartier!

    Ben je op zoek naar een instapklare, duurzame nieuwbouwwoning? Dan is dit jouw kans! Deze woning is slechts 4 jaar oud en biedt alle voordelen van nieuwbouw, zonder dat je er lang op moet wachten. Dankzij de hoogwaardige afwerking kun je er zo in.

    Wat opvalt, is de gunstige ligging. Aan de voor- en zijkant geniet je van vrij uitzicht. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, wat resulteert in lagere energiekosten.

    Gelegen in de geliefde wijk "Stationskwartier", ben je zich op loopafstand van winkels zoals Albert Heijn, Kruidvat en het Hanzelijnstation. Scholen, sportfaciliteiten en snelwegen (N50, A6, A28) zijn eveneens snel bereikbaar. Bovendien is de gezellige binnenstad van Kampen eenvoudig te bereiken met de fiets.

    Indeling:
    De begane grond is voorzien van een prachtige PVC-visgraatvloer met vloerverwarming en is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor de woonkamer heerlijk ruim is. De strakke sfeervolle keuken is uitgerust met Siemens apparatuur, zoals de inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De openslaande deuren naar de tuin zorgen voor veel lichtinval en een directe verbinding met buiten.

    Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche met rainshower, toilet en wastafelmeubel.

    De zolderverdieping biedt ruimte aan de vierde slaapkamer, die ruim is door toepassing van de grote dakkapel. Tevens is er een aparte ruimte voor de wasmachine en droger en is er voldoende bergruimte.

    De ruime achtertuin, gelegen op het zuidwesten, beschikt over een mooie overkappingen een achterom. Hier kun je heerlijk tot in de late uurtjes genieten van de zon.

    Overige:
    Aan de voor- en achterzijde van de woning vind je elektrische rolluiken. Tevens is de woning voorzien van airco's. De woning is dus instapklaar, je hoeft alleen nog maar in te richten en te genieten!

    Kortom: een zeer complete, moderne woning op een toplocatie!

    Interesse? Neem snel contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.