Rembrandtlaan 32, Zwolle

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Prijs:
€ 275.000,- k.k.
Postcode:
8021DJ
Ligging:
in centrum
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
62m²
Inhoud:
204m³
Bouwperiode:
2001
Plaats woning op:  




  • Heerlijk licht 3-kamer appartement met berging op loopafstand van het centrum van Zwolle!

    Dit goed onderhouden appartementencomplex bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand van het bruisende leven van Zwolle. Winkels, terrassen, restaurants, de bakker, slager, markt op zaterdag, het is hier allemaal te vinden. Daarnaast zijn er diverse uitvalswegen zoals A28 op korte afstand bereikbaar. Reis je graag met het OV? De elektrische bus stopt vlakbij in de straat.

    De woning is gelegen op de eerste etage van een complex dat stamt uit 2001. Door deze ligging zijn er geen bovenburen. Vanuit de centrale hal met brievenbussen en intercom kunt u zowel via de lift als het trappenhuis naar het appartement.
    De hal met meterkast leidt u naar de gezellige woonkamer, deze is net als de hal en slaapkamers voorzien van een laminaat vloer. Over de gehele breedte van de woon- en eetkamer zijn er ramen, wat zorgt voor een grote hoeveelheid licht.

    Een praktische provisiekast scheidt de woonkamer van de keuken, hierdoor behoudt de woning de openheid en ontstaan er toch ‘aparte’ ruimtes. De keuken is opgesteld in L-vorm en voorzien van de volgende inbouwapparatuur gaskookplaat, combimagnetron en een vaatwasser; alles wat je nodig hebt is aanwezig! Het inpandige balkon grenst aan de woonkamer en ligt op het noordoosten.

    De slaapkamers zijn van fijne afmetingen en wederom ook heerlijk licht. In de badkamer treft u een douche, toilet en wastafel en is er tevens ruimte voor wasmachine en drogeropstelling.

    Bijzonderheden:
    - Ideale locatie dichtbij stadscentrum en voorzieningen;
    - afgesloten entree;
    - twee slaapkamers;
    - volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas;
    - Airco voor koelen en verwarmen;
    - eigen fietsenberging op de begane grond

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.