Toutenburgstraat 6, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 400.000,- k.k.
Postcode:
8043TX
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
104m²
Perceeloppervlakte:
138m²
Inhoud:
370m³
Bouwperiode:
2016
Plaats woning op:  




  • Deze moderne tussenwoning uit bouwjaar 2016 is een buitenkans voor jonge gezinnen die willen wonen in een kindvriendelijke buurt, met de voordelen van het centrum op korte afstand!
    U bent hier van alle gemakken voorzien en dankzij de goede afwerking kunt u direct aan de slag met inrichten.

    Stadshagen is een hippe, opkomende wijk die volop in ontwikkeling is. De aankomende jaren worden er nog vele woningen bijgebouwd in onder andere de nieuwe buurten De Tippe en Breezicht. Het fijne aan Stadshagen is dat u hier het beste heeft van twee werelden: u woont hier omgeven door natuur met onder andere natuurgebied Mastenbroek op steenworp afstand, maar kunt ook binnen 20 minuten het bruisende centrum van Zwolle bereiken. In het nabij gelegen Twistvlietpark worden met regelmaat evenementen georganiseerd en voorzieningen als scholen, kinderopvangcentra en sportverenigingen zijn goed te bereiken. Ook de bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer is uitstekend geregeld.

    Indeling
    Begane grond
    Via de hal betreedt u het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Dankzij de grote raampartijen is er voldoende lichtinval. De keuken is in L-vorm gebouwd en is voorzien van ruimte en inbouwapparatuur. In het verlengde van de keuken is ruimte voor een grote eettafel. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

    Eerste verdieping
    Overloop met drie slaapkamers, en de badkamer. De badkamer is ruim bemeten, keurig ingericht met een douche, wastafel, groot ligbad en een tweede toilet.

    Tweede verdieping
    Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur, de cv-ketel en bergruimte. Verder is er een kamer welke door het plaatsen van een dakraam of dakkapel (er is reeds een vergunning aanwezig) uitstekend als slaapkamer kan dienen.

    Buitenruimte
    De achtertuin (zuidoosten) is een fijne plek welke is ingericht met een terras, gras, borders en een overkapping met berging.

    Achter de woning is een mandelige parkeerplaats waardoor u verzekerd bent van een parkeerplek. Tevens is er diverse speeltuintjes te vinden in de directe nabijheid.

    Bijzonderheden
    - Moderne tussenwoning uit bouwjaar 2016
    - Keurig onderhouden
    - Populaire buurt
    - Alle faciliteiten nabij
    - Berging (Douglas hout) in de achtertuin
    - Vloerverwarming
    - 8 stuks zonnepanelen
    - 1/20ste aandeel in achtergelegen parkeerterrein waardoor u altijd een parkeerplek achter uw huis heeft
    - Het woonoppervlakte inclusief de 2e verdieping bedraagt 104m2 (conform de NEN 2580 is dit 86m2 wonen en 18m2 overige inpandig)

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.